Protein Shop

photo-1575234337239-4c6492d7df1c

Recept ČOKO-JAJOČINKA

SASTOJCI:

  • 2 jaja
  • 5 grama kakaa
  • cimeta po želji
  • 5g vanilin šećer ili drugi zaslađivač
  • kokosovo ulje

DODACI:

  • 30g kikiriki maslac crunchy
  • 5g čokoladni topping
  • voće po izboru

PRIPREMA:
U posudi ručno izraditi dva jaja, kakao, cimet i zaslađivač. Smjesu izliti na prethodno zagrijanu tavu na koju je dodano nekoliko kapi kokosovog ulja.

Smanjiti vatru, a tavu poklopiti poklopcem i ostaviti tako nekoliko minuta. Kada sav tekući dio prijeđe u kruto stanje, palačinka je gotova.

Važno je da je vatra slaba kako palačinka ne bi zagorjela, a poklapanjem se omogućuje lakše i brže pečenje bez potrebe da se palačinka okreće na drugu stranu koja još nije pečena.

Palačinka dobiva odličan okus u kombinaciji s kikiriki maslacem te preljevom od čokolade. Osobno sam dodala i bobice aronije, a možete iskoristiti i šumsko ili koje drugi voće. Dodatke birajte po vlastitim preferencijama.

Jedna ovakva palačinka, bez dodataka, sadrži oko 20g proteina, 6g ugljikohidrata i 12g masti.

 

Povezani članci

Imamo još zanimljivih informacija za tebe